Almere

Pieter Brueghelstraat 51

Omschrijving

Let op, Schouten Makelaars Almere biedt deze woning aan met een bieden vanaf-prijs! Bijzonderheden: - Sfeervolle 2-onder-1 kapwoning op populaire locatie; - Woningbrede woonkamer 6,36 m breed; - Heerlijke serre in de achtertuin; - Voortuin gelegen op het zuidoosten. - Beschikt over 2 slaapkamers; - Vliering met extra bergruimte; - Buitenschilderwerk boven en het hekwerk onlangs geschilderd; - Voorzien van 12 zonnepanelen (2016); - Oplevering in overleg. Deze sfeervolle 2-onder-1 kapwoning is...

Lees meer

Kenmerken

Status
Verkocht o.v.
Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Oppervlakte
103 m² / 164 m²
Bouwjaar
1999
Bekijk meer kenmerken

Omschrijving

Let op, Schouten Makelaars Almere biedt deze woning aan met een bieden vanaf-prijs!

Bijzonderheden:
- Sfeervolle 2-onder-1 kapwoning op populaire locatie;
- Woningbrede woonkamer 6,36 m breed;
- Heerlijke serre in de achtertuin;
- Voortuin gelegen op het zuidoosten.
- Beschikt over 2 slaapkamers;
- Vliering met extra bergruimte;
- Buitenschilderwerk boven en het hekwerk onlangs geschilderd;
- Voorzien van 12 zonnepanelen (2016);
- Oplevering in overleg.

Deze sfeervolle 2-onder-1 kapwoning is gelegen in de populaire wijk “Tussen de Vaarten” te Almere Stad. Voorzieningen zoals supermarkt, scholen, OV, gezondheidscentrum, Hannie Schaftpark, Fanny Blankers-Koen Sportpark en recreatiemogelijkheden rondom de '’Leeghwaterplas’’ bevinden zich in de nabije omgeving. Het stadscentrum en het centrum van Almere Buiten zijn beide met 10 minuten fietsen te bereiken. Tevens is de woning gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen van Almere (A6/A27).

Indeling:
De voortuin is gelegen op het zuidoosten waardoor u hier heerlijk kunt genieten van de zon en een goede zitplek heeft, maar ook kunt zitten in de schaduw onder het elektrische zonnescherm. De tuin is omheind door een halfhoge houten schutting, is bestraat, voorzien van elektra en verlichting. De tuin is voorzien van een loungeset en een fontein welke beide achterblijven.

U loopt via uw voortuin naar de voordeur van de woning en komt de woning binnen in de hal. Aan de linkerzijde heeft u het toilet met fonteintje. Vanuit de hal te bereikt u de wasruimte met opstelplaats wasmachine-/wasdroger. Verder beschikt de hal over de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping met daaronder de trapkast met bergruimte en garderobe. Vanuit de hal bereikt u de ruime, en woningbrede, woonkamer aan de achterzijde van de woning. De woonkamer is voorzien van een gashaard en heeft een schuifpui naar de "2e woonkamer", de serre.

De serre is in 2020 geplaatst en heeft een oppervlakte van circa 23 m2. De serre is voorzien elektra en u kunt het in de winter opwarmen doormiddels van de petroleum kachel (er is hier ook een gas aansluiting). De serre is afgesloten middels glazen schuifdeuren.

De achtertuin heeft een ligging op het noordwesten en is via een achterom te bereiken. Er is een houten berging welke is voorzien van elektra.

De keuken (2014/2016) bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keuken heeft veel opbergruimte door de vele kasten, lades, besteklade en is voorzien van een composieten aanrechtblad en beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder: een vaatwasser, inductie kookplaat met 6 zones met daarboven een afzuigkap welke afzuigt naar buiten, een oven en magnetron. Er is een losse koelkast/vriezer. De keuken is voorzien van een verlaagd plafond met inbouwspotjes. De gehele begane grond is voorzien vinyl laminaat.

Eerste verdieping:
U komt uit op de ruime overloop met toegang tot de 2 slaapkamers. De slaapkamers hebben een ruimtelijk effect door de hoge plafonds. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van vloerbedekking en heeft een Frans balkon. De overloop en slaapkamer aan de achterzijde zijn voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamer aan de achterzijde zijn oorspronkelijk 2 kamers en dit is eventueel makkelijk terug te brengen. Er is veel lichtinval doordat er ook een dakraam aanwezig is.

De badkamer (2016) is te bereiken via de overloop en beschikt over een ruime douche en wastafelmeubel met wastafel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming en betegeld tot het plafond. De badkamer wordt geventileerd middels het mechanische ventilatie systeem en de 2 ventilatieroosters in de ramen. Tevens heeft u via de overloop toegang tot de separate toiletruimte.

De ramen en deuren op de verdieping zijn voorzien van horren en rolluiken.

Middels een vlizotrap op de overloop bereikt u de vliering met de unit van de mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen (Solar Edge SE3000) , de vliering is woningbreed en daardoor heeft u veel bergruimte voor uw spullen.

Disclaimer:
Alhoewel zorgvuldig samengesteld, kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens.

Overdracht
Status
Verkocht o.v.
Vraagprijs
€ 425.000,-
Aanvaarding
In overleg
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Soort dak
Zadeldak
Type woning
Geschakelde twee onder één kapwoning
Bouwjaar
1999
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte
103 m2
Perceel oppervlakte
164 m2
Externe bergruimte
7 m2
Inhoud
447 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Tuin
Tuinen
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Voortuin
Oppervlakte hoofdtuin
33 m2
Positie
Zuidoost
Achterom
Nee
Kwaliteit
Normaal
Schuur / Berging
Schuur
Vrijstaand hout
Garage
Geen garage
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Rolluiken, Buitenzonwering, Schuifpui, Frans balkon, Dakraam, Glasvezel kabel, Zonnepanelen
Onderhoud
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Energie
Energieklasse
A+
Energie einddatum
20 maart 2034
Warmwater
Stadsverwarming
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard

Foto's

Documenten

Interesse in deze woning?