Schouten Makelaars

It's a
family business

Wij geloven dat we jouw leven aangenamer kunnen maken, maar dat kan alleen als we je kennen. Echt kennen.

We zijn dan wel makelaars, maar we zitten helemaal niet in de huizenbusiness. Laat dat maar aan de grote vastgoedjongens over. Ons werk draait om mensen, om jou. Daarom doen we dit al jaren samen, als familie. Of je nou wilt kopen of verkopen. Gaat samenwonen, scheiden of alleen wilt wonen, wij begeleiden je bij dit proces. En willen snappen wat je zoekt en wilt, maar ook wat je voelt. Een huis wordt tenslotte pas een thuis als je je hart eraan verpand.

Kundige uitvoering met familiair gevoel

Bij ons draait het om mensen

In een proces waarin je aan zoveel zaken moet denken, zoveel zaken moet regelen en ook nog te maken hebt met emoties van blijdschap en – laten we eerlijk zijn – soms ook teleurstelling, in dat proces staan wij je bij en zijn wij jouw metgezel die samen met jou het maximale van wat jouw wens is realiseert.

De grootste transactie van je leven mag best heel spannend zijn, maar moet ook leuk zijn en verrassend. Of je nou een woning koopt of verkoopt, je wilt er uiteindelijk een goed gevoel aan overhouden – nietwaar?

Als klein familiebedrijf, een vader met zijn twee dochters, zorgen we voor een kundige uitvoering met een familiair gevoel.

Zoals we al zeiden, we zitten niet in de huizenbusiness. Bij ons draait het om mensen en die helpen wij met onze vakkennis.

Schouten Makelaars – It’s a Family Business.

Marcel

Derde generatie makelaar/taxateur

Al sinds 1985 in het vak en sinds 1999 in Almere. Weet alles over zijn werkgebied. Een droom die uitkomt, met je 2 dochters het bedrijf voortzetten. Een echte motorliefhebber en met mooi weer op het water te vinden in zijn zeilboot. In zijn vrije tijd het liefst op stap en een nieuwe plaats in Nederland ontdekken.

Lilian

Vierde generatie makelaar en taxateur

Wilde altijd al het makelaarsvak in, maar heeft eerst jaren lange ervaring opgedaan in het Gooi. Een echte doorzetter in al haar doen en laten wat ten goede komt in het vak. In haar vrije tijd is ze graag op stap met haar gezin en geniet ze tevens ook van de boswandeling met haar hond.

Frances

Vierde generatie,
makelaar in opleiding

Voorgeschiedenis in de sportopleiding en al het enthousiasme kan ze kwijt in de verkopen van woningen. In haar vrije tijd nog steeds een sportliefhebber, zoals een lekker rondje mountainbiken of squashen. Daarnaast ook gek op verre reizen, het zien van de wereld en andere culturen.