Almere

Zomerspelenstraat 241

Omschrijving

Let op, Schouten Makelaars Almere biedt deze woning aan met een bieden vanaf-prijs; Bijzonderheden: - Sfeervolle eindwoning gelegen in het Olympiakwartier; - Luxe keuken en badkamer; - Luxe tegelvloer in visgraat op de begane grond; - 3 fijne slaapkamers en een open zolder; - Sfeervolle achtertuin gelegen op het oosten; - Kozijnen voorzien van HR++ glas; - Vloerverwarming op de begane grond; - Grote trapkast; - Voorbehoud gunning eigenaar; - Oplevering in overleg. Deze heerlijke...

Lees meer

Kenmerken

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 595.000,- k.k.
Oppervlakte
122 m² / 159 m²
Bouwjaar
2021
Bekijk meer kenmerken

Omschrijving

Let op, Schouten Makelaars Almere biedt deze woning aan met een bieden vanaf-prijs;

Bijzonderheden:
- Sfeervolle eindwoning gelegen in het Olympiakwartier;
- Luxe keuken en badkamer;
- Luxe tegelvloer in visgraat op de begane grond;
- 3 fijne slaapkamers en een open zolder;
- Sfeervolle achtertuin gelegen op het oosten;
- Kozijnen voorzien van HR++ glas;
- Vloerverwarming op de begane grond;
- Grote trapkast;
- Voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg.

Deze heerlijke eindwoning is voorzien van alle moderne aspecten van dit moment. De woning heeft een een moderne keuken met alle gewenste apparatuur, een moderne badkamer, 3 slaapkamers en een grote open zolder. De woning is gelegen in het Olympiakwartier van Almere-Poort. In directe nabijheid zijn er diverse supermarkten (o.a. Albert Heijn en de Plus), horecagelegenheden, sportfaciliteiten, diverse basisscholen, kinderopvang en een gezondheidscentrum te vinden. Het NS-station Poort is op 200 m loopafstand en de woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A6, A1 en A27.

Indeling:
Begane grond:
U komt de woning binnen via lange hal met meterkast, modern toilet met fonteintje en de ruime trapkast met garderobe. U bereikt vanaf de hal de ruime lichte woonkamer welke is gelegen aan de achterzijde.
De woonkamer is voorzien van een tegelvloer in visgraat verband welke is voorzien van vloerverwarming, de woonkamer heeft 2 openslaande deuren naar de achtertuin welke is gelegen op het oosten.

Aan de voorzijde van de woning is de moderne open keuken gelegen welke is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. De keuken is aan beide zijden opgesteld en beschikt over een composiet aanrechtblad. Het linker gedeelte is voorzien van een koel-/vriescombinatie, stoomoven, veel opbergruimte en een koffiehoek. Aan de rechterzijde heeft u de ruime spoelbak, Bora inductiekookplaat en de vaatwasser.

Eerste verdieping:
U neemt vanuit de hal de trapopgang naar de verdieping waar u uitkomt op de overloop. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers variërend in grootte en tot de badkamer. Aan de achterzijde heeft u 2 slaapkamers, waarvan 1 op het moment in gebruik is als "inloopkast". Deze kamer is ook ideaal geschikt als slaap-/werkkamer. De ouderslaapkamer is tevens aan de achterzijde gelegen en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote (hoek)kast. De slaapkamer aan de voorzijde is op het moment in gebruik als werkkamer. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer die is doorgelegd in alle ruimtes.

De badkamer is aan de voorzijde en heeft een raam wat fijn is voor daglicht en deze kan open voor frisse lucht en ventilatie. De badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche met regen-/ en handdouche, een vrijhangend toilet, een wastafelmeubel met 2 waskommen met beide een designkraan, een verwarmde spiegel en een handdoekradiator. De badkamer is betegeld tot aan het plafond en heeft een lichte kleurstelling.

Tweede verdieping:
U komt uit op de ruime open zolder met opstelling voor de wasmachine en droger en de mechanische ventilatie. U heeft de mogelijkheid om hier een aparte slaapkamer te realiseren. De zolder heeft dezelfde laminaatvloer als de eerste verdieping en is voorzien van een dakraam.

Tuin:
Via de openslaande deuren in de woonkamer komt u uit in de heerlijke tuin welke is voorzien van een mooi terras waar u een heerlijke zit kunt creëren en een mooie plek heeft voor het plaatsen van een grote eettafel. Er is een houten schuur met veel ruimte en er is een achterom. Er zijn diverse elektra punten in de tuin aanwezig en tegen de achtergevel is een buitenkraan met een schrobput. De tuin is omheint door een schutting en aan de rechterzijde is verlichting geplaatst, u heeft ook de mogelijkheid om aan de linkerzijde verlichting te plaatsen.

Alhoewel zorgvuldig samengesteld, kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens.

Overdracht
Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 595.000,-
Aanvaarding
In overleg
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Soort dak
Zadeldak
Type woning
Eindwoning
Bouwjaar
2021
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte
122 m2
Perceel oppervlakte
159 m2
Externe bergruimte
8 m2
Inhoud
432 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Tuin
Tuinen
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
54 m2
Positie
Oost
Achterom
Ja
Kwaliteit
Fraai aangelegd
Schuur / Berging
Schuur
Vrijstaand hout
Garage
Geen garage
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Dakraam, Glasvezel kabel
Onderhoud
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Energie
Energieklasse
A+
Energie einddatum
12 mei 2031
Warmwater
Stadsverwarming
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming gedeeltelijk

Foto's

Documenten

Interesse in deze woning?